Rappellering teambuilding

Teambuilding på Lysebu

Lysebu ligger kun en tjue minutters kjøretur opp fra Oslo sentrum, men allikevel nok til å gi følelsen av å komme langt vekk fra byens stress og mas. Ønsker dere en aktivitet som et avbrekk i en hektisk møtedag eller som en byggende og morsom pause mellom det faglige og middag kan vi tilby en rekke aktiviteter på og rundt Lysebu. Kontakt oss for å få en oversikt over alle våre flotte aktiviteter!

Vinsmaking

Vår vinkjeller ligger i en ombygget, gammel brønn og som skaper de beste lagringsforhold. Her lagres det omkring 4500 kvalitetsviner, hovedsakelig fra Europa, og er en av Norges beste vinkjellere. Vinsmaking passer for grupper fra ca. 8 -25 personer. Dere kan velge hvitt, rødt eller musserende/champagnesmaking. Beregn ca 1 time.

 • 8-25 personer
 • Hverdagsvin kr. 590,- per person
 • Lørdagsvin kr. 790,- per person
 • Selskapsvin kr. 990,- per person
Vinsmaking
quiz

Icebreakergame

The Icebreaker Game er en underholdene quiz. Hver gruppe får et nettbrett og konkurrerer i å svare rett på så mange spørsmål som mulig. Aktiviteten er delt opp i to heat, slik at det passer perfekt med ett heat under f.eks fordrinken og heat nummer to etter forrett. Mot en tilleggsavgift kan vi skreddersy spillet med for eksempel anvendelse av egne spørsmål.

 • 10-120 personer
 • Beregn 2 x 15 minutter
 • Pris på forespørsel

Lysebu Challenge

Lysebu Challenge er en kreativ og morsom teambuilding-aktivitet. Den er energisk og variert og tar deg rundt i området på og omkring Lysebu for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området. Dere blir delt inn i lag som er utstyrt med et nettbrett som blir lagets verktøy. Når aktiviteten settes i gang, er det på tide å lage en strategi for å fokusere på det som er moro og hva dere selv mener dere er gode på.

 • fra 8 personer
 • Minstepris kr. 15.000,- ink. mva.
Lysebu challenge
Ølsmaking

Ølsmaking

På Lysebu brygger vi selv all øl vi serverer våre gjester. Vi brygger alt fra lager til doppelbock og staut. Vår bryggmester Espen, som I flere år har jobbet med ølproduksjon med fokus på alternative råvarer, inviterer til ølsmaking. Deltakerne får smake på fire ulike ølsorter fra bryggeriet. Deltakerne en interessant og uformell innføring i ølbrygging, råvarer og ulike ølsorter.

 • 8-30 personer, ca. 1,5 time. 
 • Pris 445,- per person ink. mva., inkluderer 4 x 2,5 dl. øl og snacks.

Roseslottet

Kunstnerbrødrene Vebjørn og Eimund Sand, har markert at det over 80 år siden Nazi-Tyskland angrep Norge, og over 75 år siden freden kom med en spektakulær kunstinstallasjon. Den forteller om prinsippene for demokrati, rettstat og humanisme, som ble satt ut av kraft under okkupasjonen. Kombiner en vakker kunstopplevelse med en gourmetopplevelse og overnatting på vakre Lysebu.

 • Fra 2 personer
 • 3 retters av sesongens meny
 • Pris: 1680,- per person i enkeltrom og 2920,- for 2 personer i dobbeltrom.
Roseslottet holmenkollen
aktiviteter holmenkollen

Holmenkollen

Har du noen gang lurt på hvordan det er å sitte på startbommen i Holmenkollbakken og hvordan det føles å suse nedover ovarennet i nesten 100 km/t?  

Dette kan du kjenne på i skisimulator eller du kan sette deg på bommen og sett utfor Holmenkollbakken med Kollensvevet, i en zipline på 361 meter. Høydeforskjellen mellom topp og bunn er på 107,5 meter, og utsikten uslåelig! Kollensvevet er åpent for publikum vår, sommer og høst. Billetten inkluderer inngang til Skimuseet.

Aktiviteter i Nordmarka

Er målet et kortere avbrekk i friluft under et møte eller skal teambuildingen inngå som en integrert del av et større seminar? Lysebus beliggenhet er perfekt for aktiviteter i Nordmarka. Vi samarbeider også ledende leverandører av arrangementer for team – og relasjonsutvikling. Det er aktiviteter med sykkel, til fots eller på ski. Ake i Korketrekkeren, kose dere med Kanefart eller nyte måltider tilberedt i Nordmarka. Pris på forespørsel.

Aktiviteter i Nord-marka

Meld deg på vårt nyhetsbrev

crossmenu