Kokkekurs på Lysebu

Lysebu Matstudio

Vær med på å tilberede deres egen gourmetmeny med vår kjøkkensjef og hans stab. 
Vi utvikler for tiden nye konsepter i vårt matstudio, og tilbyr nå kokkekurs for 
grupper mellom 8 og 12 personer. Bon appetitt!

Kokkekurs

For et hyggelig avbrekk i en hektisk møtedag, eller som en teambuildingaktivitet har dere mulighet til å tilberede og lage en 3-retters meny basert på sesongens best råvarer sammen med våre egene kokker på Lysebu. Vårt eget konditori står for desserten etterpå. Vi starter kurset med en gjennomgang av menyens råvarer, filetering og forberedelser. Deltakerne deles deretter inn i tre grupper som vil lage mat sammen med oppfølging og samtaler med våre kokker. Etter endt økt på kjøkkenet får deltakerne gleden av å spise egenlaget mat sammen.
  • Pris: Uten pensjon kr 1895,- ink. mva. pr pers. Med pensjon kr. 1395,- ink. mva. Tid: Ca. 4,5 timer.
  • Antall: Maks 12 personer
Kokkekurs
Ølsmaking

Ølsmaking

På Lysebu brygger vi alt øl vi serverer våre gjester, og vi kan tilby alt fra lager til doppelbock og staut. Vår bryggmester Espen, som i flere år har jobbet med ølproduksjon med fokus på alternative råvarer, inviterer til ølsmaking for grupper som besøker hotellet. Ølsmakingen holdes i Lysebus flotte lokaler og deltakerne vil få smake på fire ulike ølsorter fra bryggeriet. I løpet av en time får deltakerne en uformell innføring i ølbrygging, råvarer og ulike ølsorter. Vi smaker og snakker om de ulike ølsortene i godt selskap.
  • 8-30 personer
  • Pris: 445,- per person ink. mva, inkluderer 4 x 2,5 dl øl og snacks.
  • Tid: Ca. 1,5 timer Minimumsantall deltakere: 8 personer.

Kokkekurs for barn

Vi vurderer å starte opp igjen våre populære kokkekurs for barn. Det være seg alt fra å lage en tre retters meny, eller bake muffins som man kan pynte etter alle kunstens regler. Kokkekurs kan også fungerer fint som en annerledes og morsom aktivitet for en barnebursdag. Er dette av interesse, så ta kontakt med oss!
Muffins

Meld deg på vårt nyhetsbrev

crossmenu