Ny direktør på Lysebu

Pernille Christensen er ny direktør for Lysebu. Hun har solid bakgrunn fra hotellbransjen, både med kommersielt arbeid og i drift. Hun har erfaring fra spennende steder som bl.a Hadeland Glassverk, Fetsund Lenser og Nordic Choice Hotels.

«Jeg er stolt og glad for å kunne presentere Pernille Christensen som ny direktør på Lysebu Hote I. Hun har solid bakgrunn fra hotellbransjen, både med kommersielt arbeid og i drift. Hun har erfaring fra spennende steder som bl.a Hadeland Glassverk, Fetsund Lenser og Nordic Choice Hotels. Hennes brede erfaring fra både reiseliv og hotell er et godt grunnlag for videre utvikling av Lysebu. Hennes genuine interesse for historie og kultur, passer godt inn med arbeidet Fondet for dansk-norsk samarbeid gjør», sier Ola Mestad, styreleder for Fondet for dansk-norsk samarbeid, som eier Lysebu. Lysebu var Norges gave til Danmark som takk for hjelpen under 2. verdenskrig. Fondets formål er åjobbe for økt forståelse og samarbeid mellom Danmark og Norge. Dette reali­seres ved å gi støtte til studenter, lærere, forskere, kunstnere og andre som søker om opphold for utveksling og læring om nabolandet. Fondet tilbyr også kulturelle tilbud i form av utstillinger, konserter, forfattersamtaler, teaterstykker og konferanser om ulike temaer. Alle inntekter fra driften av hotellet går ubeskåret til å realisere Fondets formål. (les mer på lysebu.no/fondet)

«Lysebu er et av de aller beste hotellene i byen, en virkelig perle oppe i Holmenkollåsen. Jeg er utrolig glad for å ha fått denne muligheten. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med hotellet, det fantastiske teamet som jobber her og ikke minst blir det spennende å jobbe med Fondet. Det å drifte et hotell med slike verdier, er spesielt og viktig. Det er med stor ydmykhet og ærefrykt jeg tiltrer rollen som direktør her. Det er en stolt historie å følge opp som jeg gleder meg til å lære mer om», sier Pernille Christensen.