Velkommen til trøffelaften på Lysebu
Fredag 27. januar inviterer vi til Trøffelaften på Lysebu der du vil få muligheten til å nyte en av verdens mest ettertraktede råvarer i ulike former og varianter.
Det dekkes opp til en felles 5-retters middag hvor alle rettene har innslag av denne eksklusive soppen. Vår kjøkkensjef vil sammen med vår leverandør av trøffel fortelle deg mer om denne spesielle råvaren og hvordan den kan brukes i ulike matretter.
Meny:
- Amuse Bouche – Trøffelmuffins
- Forrett – And fra Gårdsand og svinetrøffelpaté en Croûte, Frisée salat, Sennep Vinaigrette
- Mellomrett – Ovnsbakt skrei, trøffel sandefjordsaus, blomkål og trøffelpuré
- Hovedrett – Hovelsrud kylling Ballotine, trøffelsaus, trøffel pommeanna, rødbete, trøffelpuré, gulrot
- Ost – Hjemmelaget trøffelbrie, trøffelbrioche, løkkompott
- Dessert – Trøffel «Tiramisu», kaffe og hvit trøffel
- Petits Fours – Hvit trøffel makron, svart trøffel sjokoladetrøffel
Pris:
- 1895 kroner per person
- Inkludert 5 retters middag, Amuse bouche, Petit fours og vinpakke
Påmelding:
På e-post til resepsjon@lysebu.no