Kulturell kortferie på Lysebu

kr 3800

Priser gjelder per person, hvis ikke annet er spesifisert

Opplev Oslo’s kulturelle skatter og urbane vitalitet gjennom De Historiske sin kortferie!

Velkommen til en uforglemmelig 3-dagers kortferie der du kan utforske Oslos ikoniske severdigheter, frodige parker, trendy kafeer, og den dynamiske havnen som stadig er i utvikling. Denne pakken gir deg en unik mulighet til å oppleve Norges hovedstad med både historiske og moderne perspektiver. Denne pakken er perfekt for de som ønsker å dykke ned i Lysebu sin unike historie og avslappende omgivelser, samtidig som man kan oppleve kjernen av Oslo som hovedstad. Enten du er historieentusiast eller bare søker en spesiell opplevelse, vil Lysebus historiske kortferiepakke gi deg minner for livet.

Kortferiepakken Inkluderer:

  • 2 netter/3 dager: Overnatting på Lysebu i ett av våre dobbeltrom, hvor du kan nyte komfort og sjarm i en atmosfære fylt med historie.
  • Frokost inkludert: Start dagen med en deilig frokost laget av ferske, lokale råvarer.
  • Middag hver kveld: Opplev kulinariske høydepunkter med smakfulle middager hver kveld på hotellets restaurant.
  • Havnecruise i Oslo: Utforsk byen fra sjøsiden på dag 2 med et spennende havnecruise som gir deg en unik utsikt over Oslofjorden og byens arkitektur.

Bestill din kortferie i dag

Opplev det beste Oslo har å tilby med vår nøye utvalgte kortferiepakke. Ta et historisk tilbakeblikk, nyt dagens urbane vitalitet, og få et glimt av fremtiden. Bestill din kortferie i dag og gjør deg klar til å oppdage Norges pulserende hovedstad fra en helt ny vinkel.