Bryllup

Bryllupsbord
Blomster til brylllup

Bryllup i eventyrlige omgivelser

Vakkert beliggende i Holmenkollen med nærhet til skogen og utsikt helt til Norefjell tilbyr vi de beste rammene rundt ditt bryllup.

Klikk her for FAQ

Bryllupstemning på Lysebu

Atmosfæren, naturen, historien, bygningene, interiøret, vår lange erfaring og menneskene som jobber her, gjør bryllupsfeiring på Lysebu til en minnerik opplevelse. Vinterbryllup, hvor brudeparet ankommer med hest og slede som kjører inn på vårt tun lyst opp av fakler, er magisk. Om sommeren skaper vi magisk stemning på vår solfylte terrasse, med aperitiff og dempet musikk i bakgrunnen. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene, deres dedikerte bryllupskoordinator bistår i hele planleggingsprosessen. For oss er ikke jobben gjort før vi står på tunet og vinker farvel til et lykkelig brudepar og fornøyde gjester. Si i fra om du vil ha en uforpliktende visning av våre bryllupslokaler.

Vielsen

Vi tilrettelegger med glede for vielse her på Lysebu og vi har mulighet til å tilby rammene for romantiske vielser både utendørs og innendørs. Hva med en vielse med tradisjonelt bakteppe foran stabburet? Eller en sommerlig vielse i Lysebus rosehage? Dersom dere ønsker vielse innendørs, kan vi arrangere en stemningsfull vielse med levende lys i vår vinkjeller. Ta kontakt dersom dere ønsker en uforpliktende omvisning av mulighetene hos oss på Lysebu.

Bryllupsmiddagen

Selve høydepunktet på bryllupsfesten er middagen. Vi bruker de beste råvarene sesongen har å tilby, og varierer selskapsmenyene etter årstidene. Vi søker hele tiden etter de små, lokale produsentene som legger sin sjel i å levere gode, naturlige råvarer, og som er odlet frem etter økologiske prinsipper. Lysebu har også en av Norges beste vinkjellere og våre sommelierer setter vin til maten – alt for å gi dere en fantastisk totalopplevelse.

Bryllupskaken

Bryllupskaken er en begivenhet i seg selv, og når brudeparet skjærer det første kakestykket sammen, er det et av høydepunktene på bryllupsfesten. På Lysebu lages bryllupskaken i eget konditori og vi kan love en smakfull kake laget av førsteklasses ingredienser. Ofte hentes farger fra brudebuketten opp i bryllupskaken, og her er det dere som bestemmer hvordan kaken skal være.

Våre selskapslokaler

Biblioteket
Biblioteket

For det intime selskapet. Rommet er dekorert i norsk tradisjonell stil og passer for selskap på inntil 14 personer.

vinkjelleren
Vinkjelleren

Vinkjelleren for det lune og eksklusive måltidet. Passer for selskap for inntil 28 personer. 

Skjælland
Weidemannsalen

For den romantiske stemningen. Med utsikt til vielseshagen og kjøkkenhagen, med peis og egen hage. Passer for selskap på inntil 35 personer.

Minimum 15 betalende gjester.

Skogstuen på Lysebu
Skogsstuen

For den helt spesielle anledningen. Panoramavinduene åpner rommet mot den storslagne utsikten over tretoppene. Passer for selskap på inntil 60 personer.

Minimum 30 betalende gjester.

Utsikten
Utsikten

For det storslagne. Panoramavinduer åpner rommet mot den storslagne utsikten over tretoppene. Passer for selskap på inntil 110 personer.

Minimum 70 betalende gjester.

Kavalersalen
Kavalersalen

For det tradisjonelle. Magnus Poulson har tegnet og dekorert disse lokalene. Det dekorerte taket taket som hvelver seg over lysekronene gjør dette til en unik sal. Teppene er vevd spesielt til salen, og ble avduket av Hennes Majestet Dronning Margrethe.

Passer for selskap på inntil 80 personer. 

Minimum 40 betalende gjester.