Spa basseng

Aktiviteter på Lysebu

Lysebu ligger 500 m.o.h med skogen rett utenfor døren, og som gjest har du derfor fantastiske muligheter for både natur - og friluftsopplevelser. Her er en oversikt over aktiviteter i skog og mark rundt Lysebu.

Holmenkollen

Sett deg på bommen og sett utfor Holmenkollbakken med Kollensvevet, en zipline på 361 meter, strukket fra toppen av hopptårnet og ned til sletta. Høydeforskjellen mellom topp og bunn er på 107,5 meter, og utsikten over Oslo by er uslåelig! Kollensvevet er åpent for publikum vår, sommer og høst. Og har du noen gang lurt på hvordan det er å sitte på startbommen i Holmenkollbakken og hvordan det føles å suse nedover ovarennet i nesten 100 km/t? Da kan du prøve Skisimulatoren i Holmenkollen.
aktiviteter holmenkollen
Tryvann

Tryvann sommer- og vinterpark

Tryvann sommerpark
Oslo sommerpark er en av Skandinavias største og flotteste klatreparker med 150 elementer I trærne fordelt på ni forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her finner man noe for hele familien, fra miniløper til løyper opptil 20 meter over bakken og flere zip-lines. 

Tryvann vinterpark
Oslo vinterpark er Oslos største skianlegg med 18 løyper og 11 heiser. Fem kvelder i uken er løypene belyst. Her finner du løyper både for nybegynner og den erfarne. Lysebus gjester kan kjøpe heiskort i resepsjonen på hotellet. 

Korketrekkeren

Besøk Oslos lengst og mest kjente akebakke, Korketrekkeren. Bakken er hele 2,6 kilometer lang og starter ved Frognerseteren. Når dere når bunnen av bakken på Midstuen t-banestasjon kan dere enkelt ta t-banen opp igjen til toppen av bakken eller til Lysebus nærmeste t-banestopp Voksenkollen. Hele turen tar rundt 20 minutter. Rett ved t-banestasjonen ligger to utleiesteder hvor de som ikke har eget akebrett, kan leie en kjelke eller to. Foto: VisitOSLO / Didrick Stenersen (NB Must accompany)
Aking i korketrekkeren
Ski i marka

Ski og sykkelutleie

Vi har sykkelutleie av MTB og guider deg gjerne gjennom Nordmarkas fantastiske natur med skogsbilveier og spennende stier! Utleien ligger på Tryvann, det er lurt å booke sykkel før du kommer. Send oss en mail.

Kanefart

I samarbeid med Alna Ridesenter kan vi tilby nettopp dette både sommer som vinter, om det skulle være til bryllup, julebord eller at dere rett og slett har lyst på en tur i høst- og vintermørket. Kanefart er forbeholdt gjester av hotellet.
Hest og slede
Turstier i nordmarka

Turløyper i Nordmarka

Dersom dere skulle ønske å ta turen med ski på beina eller på sykkelsete, så har vi avtale med utleie og guider, om det skulle være av interesse.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

crossmenu