Selskapsmeny 2025

Meny 1 

Forrett: BAKTE RØDBETER

En smakfull forrett med sødmefulle rødbeter, kremet geitost og sprø jordskokkchips. Toppet med delikate sjampinjonger som tilfører en jordlig dybde.
Vin: Château Cazeau, Crémant de Bordeaux 
Pris: Matrett: 220.- / Vin per fl: 590,-

MELLOMRETT: Posjert torsk

Saftig torsk i fløyelsmyk smørsaus, servert med sprø potet og en liten skje løyrom for et elegant og salt løft..
Vin: Epli Issider, Hardanger
Pris: Matrett: 275,- / Vin per fl: 1250,-

Hovedrett: Ytrefilet av storfe

Mørt storfekjøtt servert med klassiske pommes Anna, fyldig hvitløksmør og semitørkede tomater som gir et sødmefullt preg.
Vin: Firestone Pinot Noir, Central Coast, USA
Pris: Matrett: 495,- / Vin per fl: 790,-

Mellomrett: Blåmuggost fra Nidelven

Kraftig og karakterfull blåmuggost ledsaget av søte grønne druer og luftig brioche – en nydelig kontrast mellom salt og søtt.
Vin: Château Gravas Sauternes, Frankrike
Pris: Matrett: 210,- / Vin per fl: 1250,- 

dessert: Vaniljerand

Lett og silkemyk vaniljedessert med friske markjordbær, fyldig sjokolade og et hint av syrlig sitronmelisse.
Vin: Grahams LBV SB, Portugal 
Pris: Matrett: 210,- / Vin per fl: 810,- 

Velg mellom 3, 4 eller 5 retters meny. 


 

Meny 2 

Forrett: Urtestekt asparges

Sesongens asparges stekt med urter, servert med luksuriøs hollandaise, sprø ristede hasselnøtter og løyrom for et elegant salt preg.
Vin: Voila Grande Cuvée Brut, Ungarn
Pris: Matrett: 295,- / Vin per fl: 490,- 

Mellomrett: Skinnstekt vaktelbryst

Perfekt stekt vaktel med variasjoner av blomkål, sennepsvinaigrette og friske urter. En raffinert rett med nyanser i både smak og tekstur.
Vin: Pasqua Capitoli Valpolicella, Italia
Pris: Matrett: 275,- / Vin per fl: 750,- 

Hovedrett: Norsk fjellørret

Delikat ørret fra fjellet med smakfull blåskjellsaus, svartkål, grønne erter og dill – en harmonisk kombinasjon av sjø og land.
Vin: Firestone Chardonnay, Private Res 23, USA
Pris: Matrett: 395,- / Vin per fl: 790,-

Mellomrett: Brillat-Savarin hvitmuggost

En kremet fransk ost servert med syrlig kirsebærskompott og sprøtt rugbrød. Elegant og balansert.
Vin: Epli Issider, Hardanger
Pris: Matrett: 210,- / Vin per fl: 1250,-

Dessert: Mandelbrulée

Klassisk brulée med mandelganache, syrlig rabarbra og ristet havre for tekstur og dybde – en søt avslutning med kontraster.
Vin: Haider Riesling Auslese, Tyskland
Pris: Matrett: 165,- / Vin per fl: 530,-

 

Velg mellom 3, 4 eller 5-retters meny.

 


Denne menyen er gyldig ut 2025.

Vi ser frem til å ta deg med på en smaksreise fylt med raffinerte ingredienser og kulinariske mesterverk. Vel bekomme!