Afternoon Tea meny

24. juli 2023

Velkommen til en ettermiddag full av fortryllende smaker og himmelske delikatesser – velkommen til vår magiske Afternoon Tea opplevelse!

THE TOP – Himmelske Høyder av Smak:

La deg forføre av de mest utsøkte smaksopplevelsene som finnes på toppen av vår meny.

La deg forføre av den subtile blandingen av frisk appelsin og aromatisk timian i denne makaronen. En balanse mellom søtt og krydret som vil pirre smakssansene dine.

En decadent godbit som kombinerer rik sjokolade, duften av kardemomme og den salte karamellsøtheten. En smaksopplevelse som tar deg med på en reise gjennom kontraster.

En tropisk drøm som bringer paradis til ditt smaksliv. Den søte kokosnøtten møter den syrlige pasjonsfrukten og den eksotiske mangoen for å skape en smakseksplosjon  i denne kaken som tar deg til fjerne strender.

THE MIDDLE – Mesterlige Midtpunkt:

Her, midt i smakslagens hjerte, presenterer vi et ensemble av mesterverk som vil pirre dine sanser.

Dykk ned i en kulinarisk drøm med vår eksklusive quiche. Sesongens mest utsøkte sopper blir perfekt kombinert med den subtile aromaen av trøffel, alt innkapslet i en delikat, smøraktig paideig. Hver munnfull er som en smakfull reise gjennom skogen.

Sandwich med Røkt Ørretrillette, Eple- og Rødløk: En symfoni av smaker venter deg i denne luksuriøse sandwichen. Den røkte ørret-rilletten er silkemyk og full av karakter, balansert med den søte friskheten av eple og den pikante crunchen av rødløk. En kunstnerisk komposisjon i hver bit.

Sandwich med Prosciutto Cotto, Vellagret Norvegia-Ost og Snøfrisk med Ramsløk: Dette er en smakssymfoni av høyeste kaliber. Den delikate prosciutto cotto, den vellagrede Norvegia-osten og den kremete snøfrisken med et hint av ramsløk forenes i en perfekt harmoni. Hver munnfull er som et mesterverk av smak og tekstur.

THE BOTTOM – Bunnsolid Nytelse:

La deg synke ned til det nederste laget av smaksparadiset, der vi serverer en duett av scones som bærer sjelen av tradisjon og håndverk. Naturell og grov med frukt, de har en hemmelig magi som vekker din indre glede. Pisket rørosrømme med vanilje gir en glatt og silkemyk kontrast til sconesens varme omfavnelse.

For å avrunde denne triumfen av smaker, serverer vi hjemmelaget syltetøy som bærer med seg rikdommen av naturens godhet.

PRIS: 495 NOK per person – Bli med på en vidunderlig  smaksreise.

 

For å toppe opplevelsen, anbefaler vi å legge til noen bobler: 

Champagne Moët & Chandon Impérial Brut: Et glass – 210,00 NOK, En flaske – 1195,- NOK

Crémant de Bourgogne, Blanc de Blancs, Louis Picameleot Et glass – 130,- NOK, En flaske – 695,- NOK

Tosti Prosecco Extra Dry: Et glass – 120,00 NOK, En flaske – 650,- NOK

 

La oss sammen reise gjennom smakenes univers og skape minner som varer en livstid. Velkommen til vår Afternoon Tea – hvor hver bit er en invitasjon til ren fortryllelse!

Spør servitøren om allergener.