Afternoon Tea meny

19. februar 2024

Denne afternoon tea-menyen er som et kunstverk for ganen, en smaksrik reise gjennom delikate smaker og uimotståelige kombinasjoner. – velkommen til vår magiske Afternoon Tea opplevelse!

ØVERST – Himmelske Høyder av Smak:

La deg forføre av de mest utsøkte smaksopplevelsene som finnes på toppen av vår meny.

Øverst på menyen finner vi de forførende Champagne-makronene, som smelter på tungen i en symfoni av bobler og sødme. Ved siden av dem, de forlokkende blodappelsin- og vanilje choux buns, som oser av friskhet og subtil eleganse. Matcha, hvit sjokolade og eksotisk fruktmousse er som et kunstverk av grønn te, hvit sjokolade og tropisk symfoni. Domori, melk og mørk sjokolademousse er som en karamellisert smaksbombe av kremet sjokolade. Domori-sjokoladens kompleksitet stråler gjennom hvert lag av moussen, en symfoni av smaker.

MELLOMSTE – Mesterlige Midtpunkt:

Her, midt i smakslagens hjerte, presenterer vi et ensemble av mesterverk som vil pirre dine sanser.

Menyen en harmoni av kontraster og komplekse smaksprofiler. Den søte fruktsconen og den salte sconen med Buffar-ost og sennep utfordrer smaksløkene på en sublim måte. Akkompagnert av sesongbasert hjemmelaget syltetøy og rømme, blir denne delen av måltidet en feiring av sesongens friskhet og smaksrike rikdom.

NEDERST – Bunnsolid Nytelse:

Nederst på menyen venter en symfoni av smakfulle overraskelser. Hummersalaten i brioche er en ekstravagant kombinasjon av havets delikatesse og smørmyk brioche, en hyllest til luksus og raffinement. Trøffelterten med Tronfjellskinke er et kunstverk av jordnære aromaer og delikate smaker, mens dansk rugbrød med Hitra Blå-ost og pærer marinert i rom transporterer deg til smakens paradis.

PRIS: 535 NOK per person – Bli med på en vidunderlig  smaksreise.

 

For å toppe opplevelsen, anbefaler vi å legge til noen bobler: 

Champagne Moët & Chandon Impérial Brut: Et glass – 210,00 NOK, En flaske – 1295,- NOK

Crémant de Bourgogne, Blanc de Blancs, Louis Picameleot Et glass – 130,- NOK, En flaske – 795,- NOK

Tosti Prosecco Extra Dry: Et glass – 120,00 NOK, En flaske – 695,- NOK

 

La oss sammen reise gjennom smakenes univers og skape minner som varer en livstid. Velkommen til vår Afternoon Tea – hvor hver bit er en invitasjon til ren fortryllelse!

Spør servitøren om allergener.