Lysebu – En Hundevennlig Oase

26. oktober 2023

Vårt vakre norske landskap har alltid vært et magnetisk trekkplaster for reisende. I dag ser vi en økende trend blant hundeeiere som ønsker å ta med sine firbente venner på ferieeventyr. På Lysebu, vårt hotell som troner majestetisk over Oslo, har vi fanget opp denne trenden og gleder oss over å ønske både tobeinte og firbente gjester hjertelig velkommen.

En hunds drømmested

Ved Lysebu kombinerer vi historisk eleganse med en uslåelig beliggenhet. Vi er kjente for å være et fortreffelig reisemål for alle som søker en foryngende flukt fra bylivet. Men det som virkelig setter oss i en særklasse, er vår inkluderende holdning overfor våre trofaste pelskledde venner. Vi tilbyr hundeeiere en enestående mulighet til å oppdage den norske naturens skjønnhet side om side med sine hunder.

 

Komfort for Mennesker og Hund

Vi erkjenner at det å reise med hund krever en spesiell tilnærming for å sikre at både mennesker og deres firbente venner nyter oppholdet til fulle. Derfor har vi sørget for at hundeelskere får alt de trenger for en vellykket opplevelse.

For våre gjester som medbringer hunder, tilbyr vi romslige rom som gir rikelig med plass for både to- og firbente. Rommene har alle fasiliteter for å sikre et behagelig opphold for alle, inkludert vann- og matskåler, samt et romslig bad med dusj. Videre har vi rikelig med uteområder hvor hunder kan leke og utforske i trygge omgivelser.

Opplevelser for Alle

På Lysebu sørger vi også for et mangfold av aktiviteter for alle våre gjester, inkludert de med firbente følgesvenner. Rett utenfor døren våres venter stier perfekte for hundeturer. I tillegg

er det muligheter for hundetrening og lek i de omkringliggende skogene og grøntområdene.

Dette gir en gylden mulighet for hundeeiere og deres kjæledyr å utforske vårt vakre landskap sammen.

En Vinn-Vinn-Situasjon

Ved å åpne dørene våre for hunder skaper vi en vinn-vinn-situasjon. Mange hundeeiere føler seg begrenset når de skal planlegge ferier, men

hos oss finner de et hjem borte fra hjemmet. Vårt engasjement for hunder tiltrekker et bredere publikum, samtidig som det gir en varm og inkluderende atmosfære for alle våre gjester.

Besøk oss da vel

På Lysebu setter vi standarden for hundevennlige opphold. Enten du er en hundeeier som er ivrig etter å utforske Norges praktfulle landskap, eller simpelthen ønsker en avslappende tid med din firbente venn, er Lysebu stedet for deg. Vi tilbyr en unik opplevelse i en del av verden som virkelig er verdt å se.