Selskapsmeny 2025

10. januar 2024

Velkommen til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse!

Meny 1 (2025)

Forrett: røkt makrell

En elegant rett med røkt makrell servert sammen med innkokt potet, frisk dillmajones, finhakket gressløk og delikat rogn. Retten kompletteres av en fyldig brunet smørsaus som gir en harmonisk avslutning.
Allergener: (F-E-M-SU)
Pris: 220 NOK
Vin: Marchesi di Barolo Bric Amel, Italia 795 NOK
Pris: Matrett: 220,- / Vin: 795,-

MELLOMRETT: Glasert sellerirot

Mør og smakfull glasert sellerirot, servert med stekt sopp, bakt løk og en dyp, aromatisk soppbuljong. En rett som hyller jordens rike smaker.
Allergener: (SU-G)
Pris: 245 NOK
Vin: Egon Schmitt Weisser Burgunder Trocken 795 NOK 

Pris: Matrett: 245,- / Vin: 795,-

Hovedrett: Ytrefilet av kalv

Mørt og saftig ytrefilet av kalv, servert med fløyelsmyk gulrotskrem, syltet gulrot og sprø chips. Retten kompletteres med rosenkål og en rik sky laget på kalv og grillet hvitløk.
Allergener: (SU-M)
Pris: 415 NOK
Vin: Backhouse Pinot Noir, California 895 NOK                    Vin: Selvagrossa Trimpilin Rosso, Italia 1325 NOK
Pris: Matrett: 415,- / Vin: 895,- eller 1325,-

Dessert: Sjokolade og rødbets èclair

En raffinert éclair fylt med en herlig kombinasjon av sjokolade og rødbeter, servert med frisk rødbetsorbet, sjokoladejord og en aromatisk touch av sitronverbena.
Allergener: Gluten, egg, melk
Pris: 165 NOK
Vin: Brachetto D Aqui, Italia 695 NOK
Pris: Matrett: 165,- / Vin: 695,- 

Meny 1: 1035,- per person.


 

Meny 2 (2025)

Forrett: Gin og einebærgravet okse

Delikat gravet okse med smak av gin og einebær, servert med kremet estragonsennep, variasjon av løk og frisk karse. En rett som balanserer kraftige og aromatiske smaker.
Allergener: (SE-SU)
Pris: 245 NOK                                                                                                                                                                                            Vin: Marchesi di Barolo Bric Amel, Italia 795 NOK                                                                                                                    Pris: Matrett: 245,- / Vin: 795,-

Mellomrett: tartar av rødbete

Smakfulle grillet pinjekjerner, servert med en silkemyk laurbærbladmajones, syrlige kirsebær og friske urter. En harmonisk rett med balanserte og delikate smaker.
Allergener: (E-SU)
Pris: 310 NOK                                                                                                                                                                                        Vin: Backhouse Pinot Noir, California 795 NOK

Hovedrett: Smørstekt Torsk

Sprø og gylden krokett laget på mandelpotet, servert med delikate blåskjell, sprø chips, grønne erter og grønnkål. En rett som kombinerer tekstur og smak på utsøkt vis.
Allergener: (M-G-F-E-B)
Pris: 395 NOK
Vin: Villa Wolf Pinot Noir, Tyskland 895 NOK
Pris: Matrett: 395,- / Vin: 895,-

Dessert: sitronmousse

En lett og frisk sitronmousse, akkompagnert av mandarin crémeux, delikat sjokolade og et hint av ingefær og kardemomme. En balansert dessert med syrlige og krydrede toner.
Allergener: Gluten, laktose, egg
Pris: 185 NOK
Vin: Prunotto Moscato D Asti 695 NOK
Pris: Matrett: 185,- / Vin: 695,

Meny 2: 1145,- per person.


 

Vi ser frem til å ta deg med på en smaksreise fylt med raffinerte ingredienser og kulinariske mesterverk. Vel bekomme!