Selskapsmeny 2024

29. august 2024

Velkommen til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse!

Meny 1 (høst 2024)

Forrett: Kalverillette

Serveres med østersmajones, toppet med en sprøstekt østers og en søt/syrlig kalve- og dillsky.
Allergener: Hvete, egg, sulfitt, sennep, bløtdyr, selleri
Vin: Domaine de la Fessardière, Muscadet, Frankrike
Pris: Matrett: 220,- / Vin: 795,-

 

MELLOMRETT: Smørstekt Breiflabbhale

Kombinert med karamellisert blomkålpuré, syltet blomkål, Sandefjordsaus og urter.
Allergener: Fisk, melk, sulfitt
Vin: Poggio al Tesoro Solosole Vermentino, Italia
Pris: Matrett: 245,- / Vin: 795,-

 

Hovedrett: Ytrefilet av Hjort

Råstekt gresskar, rørte multer og kremet viltsaus.
Allergener: Selleri, melk, sulfitt
Vin: Côtes du Rhône, Castan, Frankrike
Pris: Matrett: 415,- / Vin: 845,-

 

Dessert: Pære- og Sjokoladeterte

Med mandelpraliné, pæresorbet og rom- og sjokoladeganache.
Allergener: Gluten, egg, laktose, nøtter
Vin: Moscato d’Asti, Italia / Torredemer-Mangin Tarda, Frankrike
Pris: Matrett: 155,- / Vin: 695,- eller 795,-


 

Meny 2 (høst 2024)

 

Forrett: Enebærgravet Fjellørret

Servert med granmajones fra Lysebu-skogen, pepperrotssnø og bergamott.
Allergener: Egg, fisk, melk, sennep
Vin: Loire, Domaine des Forges L’Audace Chenin Blanc, Frankrike
Pris: Matrett: 245,- / Vin: 795,-

 

Mellomrett: Glasert Vaktelbryst

Akkompagnert av konfiterte pastinakker toppet med puré, chips og rips. Serveres med en rik viltsaus beriket med enebær og umami.
Allergener: Melk, selleri
Vin: Jean-Paul Brun Beaujolais L’Ancien, Frankrike
Pris: Matrett: 310,- / Vin: 895,-

 

Hovedrett: Skinnstekt Torsk

Pannestekt vill sopp, skorsonerrot, grønnkålschips og kremet trøffelsaus.
Allergener: Fisk, sennep, melk
Vin: Ksara Carignan, Bekaa-dalen, Libanon
Pris: Matrett: 395,- / Vin: 895,-

 

Dessert: Eple- og Brunostmousse

Med vanilje og kanel.
Allergener: Gluten, laktose, egg
Vin: Richard Rottiers Manganese Rosé Pétillant
Pris: Matrett: 195,- / Vin: 795,-


 

Vi ser frem til å ta deg med på en smaksreise fylt med raffinerte ingredienser og kulinariske mesterverk. Vel bekomme!