Sesongmeny

SESONGENS MENY

Pâté en croûte» med viltkjøtt

Viltsalat fra Trøndelag Sankeri, reddik, dijonsennep vinaigrette og pinjekjerner

 (E-KU-SU-PI-SE-HV)

Akkar Fettuccine

 «Calamari Fritti» hjerteskjell, belgerter og urter

(E-HV-F-BL-KU)

Grillet Tunfisk

Chimichurisaus, ansjos, ristet perlepotet, søtpotetpure, grillet vårløk

 (KU-SU-F)

Rhubarb Pai

Pistasj iskrem, kvarg fra Alm Østre Gård, vanilje

 (HV-KU-E-PI)

 

Dobbel Rød fra Thorbjørnsrud Ysteri

Multe og rosmarinsyltetøy, rødvin og valnøttbrød

(VA-KU-HV-SU)

 

Meny  Vinpakke
2 retter kr 625,-
3 retter kr 750,- kr 565,-
4 retter kr 945,- kr 695,-
5 retter kr 195,- (tilvalg) kr 835,-

 

Sesongmeny serveres fra kl 18.

Allergener: M-Melk/Laktose, G-Gluten, S-Skalldyr, E-Egg, P-Peanøtter, SO-Soya, F-Fisk, C-Selleri, Se-Sennep, B-Bløtdyr, Sf-Sesamfrø, SU-Sulfitter, L-Lupin, Hv-Hvete, By-Bygg, Sp-Spelt, Ha-Hasselnøtt, Va-Valnøtt, Pi-Pistasjenøtt, Ha-Havre, Ru-Rug, Em-Emmer