Meny
Rødbete Gravet Skrei
Spinat krem, Sprøtt Skreiskinn, Syltet Løk og Norsk Reddik
(F-SU-M)
Varm Salatost
Ost fra Rygge Meieri, Vinblad, Rosingel, Pinjekjerner Vinaigrette, Kjørvel
(M-PI-SU)
Indrefilet av Svin
Løksaus, Trøffel, Norsk Andelever, Sopp fra Soppkompaniet,
Konfiterte Mandelpoteter (M-SU-SE-E)
Jordskokk Parfait
Tranebær Sorbet, Domori Hvit Sjokolade Crumble, Tranebærkjeks
(E-M-HV-)
Lysebus ostevariant
Stølsost fra Rueslåtten Ysteri, Kvede Kompott, Rødvins og Valnøttbrød
(HV-M-VA-SU)
Meny | Vinpakke | |
2 retter | kr 495,- | |
3 retter | kr 625,- | kr 550,- |
4 retter | kr 750,- | kr 680,- |
5 retter | kr 195,- (tilvalg) | kr 810,- |
Sesongmeny serveres fra kl 18.
Allergener: M-Melk/Laktose, G-Gluten, S-Skalldyr, E-Egg, P-Peanøtter, SO-Soya, F-Fisk, C-Selleri, Se-Sennep, B-Bløtdyr, Sf-Sesamfrø, SU-Sulfitter, L-Lupin, Hv-Hvete, By-Bygg, Sp-Spelt, Ha-Hasselnøtt, Va-Valnøtt, Pi-Pistasjenøtt, Ha-Havre, Ru-Rug, Em-Emmer