Sesongmeny

Meny

Rødbete Gravet Skrei

Spinat krem, Sprøtt Skreiskinn, Syltet Løk og Norsk Reddik

(F-SU-M)

 

Varm Salatost

Ost fra Rygge Meieri, Vinblad, Rosingel, Pinjekjerner Vinaigrette, Kjørvel

(M-PI-SU)

 

Indrefilet av Svin

Løksaus, Trøffel, Norsk Andelever, Sopp fra Soppkompaniet,

Konfiterte Mandelpoteter (M-SU-SE-E)

 

Jordskokk Parfait

Tranebær Sorbet, Domori Hvit Sjokolade Crumble, Tranebærkjeks

(E-M-HV-)

 

Lysebus ostevariant

Stølsost fra Rueslåtten Ysteri, Kvede Kompott, Rødvins og Valnøttbrød

(HV-M-VA-SU)

 

 

Meny  Vinpakke
2 retter kr 495,-
3 retter kr 625,- kr 550,-
4 retter kr 750,- kr 680,-
5 retter kr 195,- (tilvalg) kr 810,-

 

Sesongmeny serveres fra kl 18.

Allergener: M-Melk/Laktose, G-Gluten, S-Skalldyr, E-Egg, P-Peanøtter, SO-Soya, F-Fisk, C-Selleri, Se-Sennep, B-Bløtdyr, Sf-Sesamfrø, SU-Sulfitter, L-Lupin, Hv-Hvete, By-Bygg, Sp-Spelt, Ha-Hasselnøtt, Va-Valnøtt, Pi-Pistasjenøtt, Ha-Havre, Ru-Rug, Em-Emmer