Sesongmeny

21. mai 2024

En eksklusiv kulinarisk reise

Denne menyen er en hyllest til smak og eleganse, sammensatt av nøye utvalgte ingredienser som tar deg med på en kulinarisk reise.

 

Tunfisk Tataki

Nyt vår ferske tunfisk tataki, delikat skåret og lett grillet for å bevare sin naturlige smak. Denne utsøkte retten er akkompagnert av en livlig Pico de Gallo-salsa, som gir en frisk og syrlig kontrast. Saftige granateplekjerner tilfører en subtil sødme, mens tynne skiver av sprø reddik gir en behagelig tekstur. Alt dette avrundes med en touch av norsk soyasaus, som tilfører en rik umamismak.

(F – G – SU)

 

Krokett av reinsdyrtunge

Våre krokett av reinsdyrtunge er laget av mørt reinsdyrkjøtt som er nøye tilberedt for å oppnå en perfekt konsistens. Krokettens sprø ytre skjuler en saftig kjerne, og den serveres med hjemmelagde syltede grønnsaker som tilfører en syrlig friskhet. En fyldig dipp laget av dansk fetaost og paprika kompletterer retten med en kremet og pikant smak.

(G – M – E – SU)

 

Grillet kalvemørbrad

Vår grillet kalvemørbrad er tilberedt til perfeksjon, og serveres med grillet spisspaprika som gir en røkt sødme. Delikate polentabiter gir en myk kontrast til den saftige kjøttet, mens karamellisert bakt sjalottløk tilfører en søt og rik smak. Retten toppes med en aromatisk chimichurri-saus, som gir en frisk og urtesmakende avslutning.

(G – M – E – SU)

 

Kongeskogen ost fra Bygdø Kongsgård ysteri

Opplev den unike smaken av vår Kongeskogen ost, laget på det anerkjente Bygdø Kongsgård ysteri. Denne fyldige osten serveres med knasende valnøtter, som tilfører en behagelig tekstur, samt hjemmelaget nøttebrød som gir en robust og nøtteaktig smak. Syltetøy av skogsbær gir en perfekt balanse med sin sødme og syrlighet, noe som gjør denne osten til en kongelig delikatesse.

(N-M-E)

 

Lysebu’s Mille-Feuille

Avslutt måltidet med vår Lysebu’s Mille-Feuille, en dessert som kombinerer sprø lag av feuille med silkemyk vaniljekrem. Fyldig sjokolade og luftig champagnekrem skaper en harmonisk smaksopplevelse, mens toppingen av ferske bær gir en frisk og luksuriøs finish. Dette er en dessert som virkelig setter prikken over i-en på et minneverdig måltid.

(G – M – E – SU)

Det er mulighet til å legge til flere retter slik at menyen blir på 6 eller 7 retter. Tillegg på 175,- kr per rett. Snakk med din servitør for utvidelse av menyen.

Allergener: M-Melk/Laktose, G-Gluten, S-Skalldyr, E-Egg, P-Peanøtter, SO-Soya, F-Fisk, C-Selleri, Se-Sennep, B-Bløtdyr, Sf-Sesamfrø, SU-Sulfitter, L-Lupin, Hv-Hvete, By Bygg, Sp-Spelt, Ha-Hasselnøtt, Va-Valnøtt, Pi-Pistasjenøtt, Ha-Havre, Ru-Rug, Em-Emmer,m N-Nøtter

Vår Sommelier anbefaler nøye utvalgte viner for å komplementere hver rett.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne unike kulinariske opplevelsen med deg!

 MenyVinpakke
   
2 retterkr 535Pris per glass
3 retterkr 675kr 620
4 retterkr 870kr 775
5 retterkr 1065kr 930