SESONGENS MENY
Pâté en croûte» med viltkjøtt
Viltsalat fra Trøndelag Sankeri, reddik, dijonsennep vinaigrette og pinjekjerner
(E-KU-SU-PI-SE-HV)
Akkar Fettuccine
«Calamari Fritti» hjerteskjell, belgerter og urter
(E-HV-F-BL-KU)
Grillet Tunfisk
Chimichurisaus, ansjos, ristet perlepotet, søtpotetpure, grillet vårløk
(KU-SU-F)
Rhubarb Pai
Pistasj iskrem, kvarg fra Alm Østre Gård, vanilje
(HV-KU-E-PI)
Dobbel Rød fra Thorbjørnsrud Ysteri
Multe og rosmarinsyltetøy, rødvin og valnøttbrød
(VA-KU-HV-SU)
Meny | Vinpakke | |
2 retter | kr 625,- | |
3 retter | kr 750,- | kr 565,- |
4 retter | kr 945,- | kr 695,- |
5 retter | kr 195,- (tilvalg) | kr 835,- |
Sesongmeny serveres fra kl 18.
Allergener: M-Melk/Laktose, G-Gluten, S-Skalldyr, E-Egg, P-Peanøtter, SO-Soya, F-Fisk, C-Selleri, Se-Sennep, B-Bløtdyr, Sf-Sesamfrø, SU-Sulfitter, L-Lupin, Hv-Hvete, By-Bygg, Sp-Spelt, Ha-Hasselnøtt, Va-Valnøtt, Pi-Pistasjenøtt, Ha-Havre, Ru-Rug, Em-Emmer