Sesongmeny

5. november 2023

En eksklusiv kulinarisk reise

Velkommen til en eksklusiv kulinarisk reise som vil ta deg med på en smaksopplevelse utenom det vanlige. Vår meny er nøye sammensatt for å tilby deg en harmoni av smaker og en uforglemmelig matopplevelse.

 

Ørret tartar inspirert av julens farger

Delikat ørret tartar på tynnbrød av surdeig, beriket med kaviar, samt syltet rødbete og frisk oksalis. En fest av smaker og visuelle nytelser.

 

Svinekjake

Svinekjaken blir bortskjemt i rødvin og kraft med subtile hint av stjerneanis og kanel. Serveres med norsk eple, kaki og sprø pekannøtter for en høytidelig symfoni av smaker.

 

And fra Holte Gård

Økologisk and tilberedt til perfeksjon, servert med rødkålpuré tilsmakt med fennikel og stjerneanisfrø. Akkompagnert av fondantpotet, rosettkål og en hjemmelaget gløggsaus, inspirert av tradisjonelle norske juleoppskrifter.

 

Kongeskogen fra Bygdø Kongsgård

En ost med fortryllende balanse av smaker og tekstur. Myk løkconfit og søt honning kombineres harmonisk med saftige rosiners fruktighet. Det hele toppes med sprøtt nøttebrød for en uforglemmelig smaksopplevelse. En kongelig nytelse på tallerkenen.

 

Lysebus fantastiske julekake

Den perfekte avslutningen på en minneverdig måltid. En julekake laget av mørk og rik sjokolade, smaksatt med julekaffe fra Den gyldne bønne og nøtter. Servert med iskrem laget på mørk rom. En søt og deilig hyllest til juletradisjonen.

 

Vår Sommelier anbefaler nøye utvalgte viner for å komplementere hver rett.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne unike kulinariske opplevelsen med deg!

 

Meny Vinpakke
2 retter kr 495 kr 375
3 retter kr 625 kr 565
4 retter kr 750 kr 695
5 retter kr 195,- (tilvalg) kr 835