Nyåpning av kunstutstillingen Fra Fjord til Fjell – 29.april

9. april 2024

Velkommen til en enestående kunstopplevelse hvor naturens storhet møter menneskets skaperevne. Den 29. april kl 17:00, markerer vi åpningen av kunstutstillingen “Fra Fjord til Fjell” på Lysebu, en begivenhet som representerer et unikt møte mellom eventyrslottet i skogen og kunstsenteret ved fjorden.

Samarbeid med Henie Onstad

Denne samarbeidsutstillingen mellom Henie Onstad og Fondet for Dansk-Norsk samarbeid fremhever et utvalg av verk fra Henie Onstads prestisjefylte kunstsamling, som nå er stolt utstilt ved Lysebu, og gjør dette historiske stedet til et permanent utstillingsvindu for nordisk kunst. Med fokus på møtet mellom mennesker og møtet med kunsten, lover “Fra Fjord til Fjell” å være en inspirerende opplevelse for alle besøkende.

Utstillingen kaster lys over det nordiske kunstlandskapet, med et sterkt innslag av danske kunstnere. Besøkende kan forvente å se verk fra anerkjente kunstnere som Jan Groth, Ulf Valde Jensen, Carl Nesjar, og mange flere, som hver især bidrar til en dypere forståelse av nordisk kunst.

“Fra Fjord til Fjell” er ikke bare en utstilling; det er en invitasjon til å utforske og oppleve kunsten på en måte som beriker sjelen og forbindelsen mellom natur og kultur. Det er en unik mulighet til å oppleve hvordan Lysebu, med sin rike historie og dedikasjon til kulturell formidling, sammen med Henie Onstad Kunstsenter, skaper et levende rom for kunst, dialog og refleksjon.

Velkommen skal du være

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Lysebu for å dele denne bemerkelsesverdige samlingen med deg. Dette er en unik anledning til å nyte kunst i vakre og historiske omgivelser, og vi håper å se mange kunstentusiaster og nysgjerrige sjeler den 29. april for å feire åpningen av “Fra Fjord til Fjell”.

La deg inspirere av skjønnheten og dybden i nordisk kunst, og bli en del av denne spesielle begivenheten på Lysebu.

Her kan du lese mer om utstillingen:

Fra Fjord til Fjell

Se invitasjonen her.