EPISK VINAFTEN – 19. april

8. april 2024

Vinentusiaster gled dere!

19. april

Lysebu byr på en unik mulighet fra vår berømte vinkjeller. Nå kan du få smake noen av våre beste viner, uten å måtte kjøpe hele flasken. Vi har satt sammen en vinsmakeraften, med tilpassede retter fra vårt eminente kjøkken. Denne kvelden er satt av til deg som vinentusiast. Vår anerkjente sommelier vil ta deg med på en sanselig reise gjennom forskjellige smaksnyanser, aromaer og teksturer som er forbundet med de forskjellige vinene. Det toppes med noen herlige små retter som vår kjøkkensjef har tilpasset den enkelte vin.

Denne kvelden er mer enn en samling av gode viner og lekker mat. Det er en feiring av din pasjon, en mulighet for å fordype deg i vinens estetikk og nyte øyeblikket sammen med andre likestilte, som vil bli husket og snakket om i mange år fremover.

MENY

Sir Winston Churchill, 2006, Pol Roger Champagne, Frankrike 

Hjemmelaget pasta med skogsopp saus og Västerbotten ost espuma  

*********** 

Chablis Premier Cru Vaillons, 2014, Domaine Raveneau, Chablis, Frankrike

Piggvar fiskegryte med safran, safranmajones og hjemmelagde kjeks

********** 

Mersault 1. Cru Charmes, 2014, Antoine Jobard, Burgund, Frankrike

Fritt gående kylling med løk, confit potet og stekesjy

********** 

Spätburgunder Edition PW, 2019, Weingut Georg Müller Stiftung, Rheingau, Tyskland

Foie gras, hjemmelaget brioche, pære og pæresyltetøy

********** 

Romanee-Saint-Vivant, 2003, Domaine de la Romanée-Conti, Burgund, Frankrike

Txogitxu ytrefilet, hjemmelagde pommes frites, kaviar Hollandaise saus og brokkolini

************ 

Château d’Yquem Premier Cru Superieur, 1986, Château d’Yquem, Bordeaux, Frankrike
Eple tart tatin, hjemmelaget vanilje iskrem og aloe vera 

 

PRIS

kr 15 000 pr person

Min. 6 personer max 12 personer

 

BESTILLING

Påmeldingsfrist 12. april

E-post:  resepsjon@lysebu.no

Telefon 21 51 10 00