MENY 1
HUMMERSALAT
PISTASJKREM OG SITRUS – VALNØTTKJEKS – KJØRVEL
S-E-VA-PI-M-F
KR 305,-
Anbefalt vin
Gruner Veltiner Stein DAC – Weingut Jurtschitsch – Østerrike 695,-
GRILLET KLIPPFISK
DANSK RUGBRØD – SYLTET SØLVLØK – STØRKAVIAR
HV-RU-E-SE-SU-F
KR 265,-
Anbefalt vin
Petite Marne Côtes du Jura Chardonnay – Frankrike 700,-
REINSDYR ENTRECOTE
TINDVED GASTRIQUESJY – GRILLET GULBETER
SPISSKÅL FYLT MED PERSILLEROT
SU-M
KR 385,-
Anbefalt vin
Torraccia del Piantavigna Colline Novaresi Nebbiolo – Italia 700,-
OSTEKAKE
GRAPEFRUKT SORBET – SØRLANDSK MOZZARELLA – GRØNN ANISKJEKS
HV-M-E
KR 145,-
Anbefalt vin
Prunotto Moscato d`Asti – Italia 695,-
MENYPRIS 1100,- PER PERS
MENY 2
RØKT OG GIN GRAVET ANDEBRYST FRA GÅRDSAND
SELLERIROTREMULADE – URTE BITTERGEL – RISTET HASSELNØTTER
SE-SU-E-HA-C
KR 210,-
Anbefalt vin
Rioja Vina Muriel Blanco Reserva – Spania 695
BLÅSKJELLSUPPE
NORSK EPLE – ESTRAGONOLJE – REKER FRA LYNGEN – SIKROGN
BL-SK-SU-M-F
KR 245,-
Anbefalt vin
Naveran – Cava vintage Brut – Spania 695
OVNSBAKT SKREI
TANG SANDEFJORD SMØRSAUS – BOTTARGA – POTETMOS OG CHIPS
F-SU-M
KR 345,-
Anbefalt vin
Petite Marne Côtes du Jura Chardonnay – Frankrike 700,-
Macadamia og Mango
Mango Sorbet – Yoghurt fra Rygge Meieri – Macadamia kake
M-HV-E-PARANØTT
KR 155,-
Anbefalt vin
Chardonnay Auslese – Egon Schmitt – Tyskland 695
MENYPRIS 995,- PER PERS
Allergener
Vi produserer all mat i samme lokale, derfor kan spor
av egg, melk, skalldyr og nøtter forekomme i alle retter.
M- Melk/Laktose, S-Skaldyr, E- Egg,Pe- Peanøtter,
So- Soya, F- Fisk, C- Selleri, Se- Sennep, B- Bløtdyr, SfSesam, Su- Sulfitt, L- Lupin, Hv- Hvete, Ha- Havre, ByBygg, Ru- Rug, Sp- Spelt, Em- Emmer, Ha- Hasselnøtt,
Ma- Mandel, Va- Valnøtt, Ca- Cashewnøtt, Pi- Pistasjnøtt, Mc- Macademianøtt, Bl