Selskapsmeny 2024

6. april 2024

Velkommen til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse!

Meny 1

Forrett: Delikat kamskjell ceviche

med en forfriskende blanding av blåbær og tomat, serveres elegant og sprø  øl-kurv med en perfekt avstemt skalldyrmajones. Kr 220,-


 

Mellomrett: Varmrøkt andebryst

mørt og saftig, med en himmelsk rabarbra- og sjalottløk chutney, søte glaserte gulrøtter, silkeaktig gulrotpuré og en forførende appelsinsaus. Kr 290,-


 

Hovedrett: Smørstekt kveite

servert med delikate Romanesco, en utsøkt Pommes Anna, og urtemarinerte blåskjell med et sublimt blåskjellskum. Kr 359,-


 

Dessert: En eksklusiv almond sable tart

fylt med en fyldig lemon curd, himmelsk hvit sjokolade og saftige blåbær. Kr 179,-


 

Meny 2

Forrett: FORFØRENDE storfe tartar

på delikat ristet brød, toppet med ramsløk majones, saftig granateple og sprø potet crisps. Kr 220,-


 

Mellomrett: Delikat confitert & røkt salmalaks

balansert med syltet agurk, forfriskende agurk coulis, kremet pisket rømme med et hint av pepperrot, og delikate tuille dentelle og dill for en kompleks smaksopplevelse. Kr 245,-


 

Hovedrett: Saftig okse entrecote

servert med en forførende mais- og potetpuré, friske haricot vert, ovnsbakte cherrytomater og en rik rødvinsaus. Kr 410,-


 

Dessert: En forførende jordbær- og basilikums Pavlova

med en søt og syrlig balsamico reduksjon for en smaksopplevelse utenom det vanlige. Kr 159,-


 

Vi ser frem til å ta deg med på en smaksreise fylt med raffinerte ingredienser og kulinariske mesterverk. Vel bekomme!