Selskapsmeny 2023

15. august 2023

Utvalgte delikatesser for den kresne ganen:

 

Meny 1

Forrett: Rødbetegravet ørret

La deg forføre av vår delikate rødbetegravde ørret, perfekt tilberedt for å sikre en harmoni av smaker. Akkompagnert av silkemyk iskrem av Nyr, en forførende rødbetecrumble og en frisk smak av bjørnebær. En symfoni av Mesterkokkens kreativitet.

Pris: 215 NOK

Følges av Prima Douro White fra Quinta do Vallado, Portugal. En uforglemmelig vinopplevelse.

Vinpris: 795,-.NOK per flaske


 

Mellomrett: Villsoppsymfoni

Dykk ned i en skoglig symfoni av smaker med vår villsoppsuppe. Harmonien av skogskjeks med kanstanjepure og smørstekt kastanje. Med en silkemyk rømmekrone som vil ta deg med på en reise gjennom naturens smakspalett. En hyllest til smaksløkene.

Pris: 265 NOK

Akompagnert av Pierre Amadieu Grand Romane Blanc fra Rhône, Frankrike. En vinopplevelse uten sidestykke.

Vinpris: 795,-.NOK per flaske


 

Hovedrett: Elg entrecôte, høstens beste råvare

Vår saftige elg entrecôte er en symfoni av smaker som danser på tungen. Den sofistikerte Pomme Anna møter den intense blåbærsausen, mens sjalott- og rødvinpuréen harmonerer med skogens delikate smaker. Soppen og grønnkålen legger det siste touchet på denne kulinariske symfonien.

Pris: 420 NOK

Nytes med Ksara Reseve du Couvent fra Bekaa-dalen, Libanon. En vinopplevelse med dybde.

Vinpris: 650,-.NOK per flaske


 

Dessert: Krumkakekunstverk

Avrund ditt gastronomiske eventyr med vår krumkakekunstverk. Sprø krumkake fylt med hvit sjokoladekrem, med multer og multegele og et dristig streif av iskrem med smak av salt karamell. En søt avslutning på en enestående opplevelse.

Pris: 155 NOK

Nytes med Tokaji Late Harvest fra Tokaji, Ungarn. En søt vinopplevelse.

Vinpris: 750,-. NOK per flaske

Menypris: 1 055 NOK per person

La deg forføre av en kulinarisk reise gjennom våre mest eksklusive smaker. Vår meny, en symfoni av gastronomisk mesterverk, venter på å skjemme bort dine sanser.


 

Uforglemmelig smaksopplevelse

 

Meny 2

Forrett: Varmrøkt Andebryst

Varmrøkt andebryst møter en forførende symfoni av gresskar panna cotta, delikat smak av kirsebær og forfriskende hint av fenikkel. En harmonisk dans for smaksløkene som vil etterlate et varig inntrykk.

Pris: 225 NOK

Akkompagnert av Joseph Mellot Sancerre Montarlet fra de svingende åsene i Loire-dalen kommer Joseph Mellot Sancerre Montarlet. En vin av forførende karakter som løfter smaksopplevelsen til nye høyder.

Vinpris: 850 NOK per flaske


 

Mellomrett: Delikat Kamskjell

Kamskjellets ømhet møter smørsausen og smaken fra potet grillet på kull. Rugbrødet gir en behagelig krisp kontrast, mens duften av timianolje fyller luften. En opplevelse som vil berike sansene.

Pris: 335 NOK

Fullendt med Riesling «Drei Steine» fra Weingut Egon Schmitt fra Tysklands vingårder kommer Riesling «Drei Steine», en vin som følger i kamskjellets fotspor med sin subtile balanse og rike karakter.

Vinpris: 750 NOK per flaske


 

Hovedrett: Breiflabb HaleDelikatesse i fra dypet

Breiflabbens fløyelsmyke hale møter den forførende sausen av bacon. Trøffelens forfinede smak kombineres med pastinakkens jordlige noter, mens forkullet purre tilfører en ekstra dimensjon. En sanselig reise i høyeste klasse.

Pris: 395 NOK

Akkompagnert av valget mellom elegante dråper av Bourgogne Chardonnay fra Madame Vve Point i Burgund eller Kaiken Ultra Pinot Noir fra Mendoza, Argentina. Begge viner komplementerer breiflabben med sin unike karakter.

Vinpris: 860 NOK per flaske Bourgogne Chardonnay eller 750 NOK per flaske Kaiken Ultra Pinot Noir


 

Dessert: Dekonstruert Eplekake – En kunstnerisk avslutning

Eplekaken dekonstruert til ren kunst på tallerkenen. Kanelisens elegante dans møter den friske sødmen av epleciderskum, vanilje- og ciderkokte epler, og skaper en smakssymfoni som avslutter måltidet på en uforglemmelig måte.

Pris: 145 NOK

Dewatsuru Apple Sake tilbyr en forfriskende avslutning på måltidet, med epletoner som harmonerer sublimt med den dekonstruerte eplekaken.

Vinpris: 450 NOK per flaske


 

Menypris: 1100 NOK per person

Velkommen til en verden av smak, eleganse og sanselig glede. La oss ta deg med på en kulinarisk reise du sent vil glemme.