Selskapsmeny 2023

MENY 1

 

HUMMERSALAT

PISTASJKREM OG SITRUS – VALNØTTKJEKS – KJØRVEL

S-E-VA-PI-M-F

KR 305,-

Anbefalt vin

Gruner Veltiner Stein DAC – Weingut Jurtschitsch – Østerrike 695,-

 

GRILLET KLIPPFISK

DANSK RUGBRØD – SYLTET SØLVLØK – STØRKAVIAR

HV-RU-E-SE-SU-F

KR 265,-

Anbefalt vin

Petite Marne Côtes du Jura Chardonnay – Frankrike 700,-

 

REINSDYR ENTRECOTE

TINDVED GASTRIQUESJY – GRILLET GULBETER
SPISSKÅL FYLT MED PERSILLEROT

SU-M

KR 385,-

Anbefalt vin

Torraccia del Piantavigna Colline Novaresi Nebbiolo – Italia 700,-

 

OSTEKAKE

GRAPEFRUKT SORBET – SØRLANDSK MOZZARELLA – GRØNN ANISKJEKS

HV-M-E

KR 145,-

Anbefalt vin

Prunotto Moscato d`Asti – Italia 695,-

MENYPRIS 1100,- PER PERS


MENY 2

 

RØKT OG GIN GRAVET ANDEBRYST FRA GÅRDSAND

SELLERIROTREMULADE – URTE BITTERGEL – RISTET HASSELNØTTER

SE-SU-E-HA-C
KR 210,-

Anbefalt vin

Rioja Vina Muriel Blanco Reserva – Spania 695

 

BLÅSKJELLSUPPE

NORSK EPLE – ESTRAGONOLJE – REKER FRA LYNGEN – SIKROGN

BL-SK-SU-M-F

KR 245,-

Anbefalt vin

Naveran – Cava vintage Brut – Spania 695

 

OVNSBAKT SKREI

TANG SANDEFJORD SMØRSAUS – BOTTARGA – POTETMOS OG CHIPS

F-SU-M

KR 345,-

Anbefalt vin

Petite Marne Côtes du Jura Chardonnay – Frankrike 700,-

 

Macadamia og Mango

Mango Sorbet – Yoghurt fra Rygge Meieri – Macadamia kake

M-HV-E-PARANØTT

KR 155,-

Anbefalt vin

Chardonnay Auslese – Egon Schmitt – Tyskland 695

MENYPRIS 995,- PER PERS

 


Allergener

Vi produserer all mat i samme lokale, derfor kan spor
av egg, melk, skalldyr og nøtter forekomme i alle retter.
M- Melk/Laktose, S-Skaldyr, E- Egg,Pe- Peanøtter,
So- Soya, F- Fisk, C- Selleri, Se- Sennep, B- Bløtdyr, SfSesam, Su- Sulfitt, L- Lupin, Hv- Hvete, Ha- Havre, ByBygg, Ru- Rug, Sp- Spelt, Em- Emmer, Ha- Hasselnøtt,
Ma- Mandel, Va- Valnøtt, Ca- Cashewnøtt, Pi- Pistasjnøtt, Mc- Macademianøtt, Bl