A la carte meny

8. januar 2024

En smakfull reise

Serveres fra kl. 11:00 til kl. 21:00

 

Delikate danske smørbrød

Utforske det autentiske med hjemmebakt dansk rugbrød.

________________________________________________________________________________

Roastbeef

Skiver av mørt roastbeef hviler elegant på hjemmebakt dansk rugbrød. Med følge av selleri-tagliatelle, kremet rømme, ristet hvitløksaioli, delikat syltet sennep, og en hint av pepperrot. En symfoni av smaker

Pris 185 NOK.

Chevre

En himmelsk kombinasjon av myk chevre, gyldne og røde beter, sprø hasselnøtter, og jordskokkchips, alt kunstferdig presentert på dansk rugbrød. En smakfull opplevelse.

Pris 175 NOK.

Reke Skagen

Saftige reker, delikat dill og rødløk, majonesens silkemykhet, og ørretrognens raffinement. En smaksreise på dansk rugbrød.

Pris 205 NOK.

 

Hovedretter

Dykk ned i vår hovedrettermeny og la deg forføre av eksklusivitet og kulinarisk mesterverk. Hver rett er et kunstverk skapt med lidenskap og grundighet, og hver bit lover en smakssymfoni som vil etterlate deg ønskende mer.

_____________________________________________________________________________

Charcuterie – Norsk symfoni

En uimotståelig kombinasjon av norske spekemat og oster, nøye utvalgt for å gi deg en autentisk smak av det beste landet har å by på. Akkompagnert av hjemmelaget syltetøy, er dette smaker som vil fortrylle ganen.
Pris: 285 NOK

Cæsarsalat – Kongelig smak

En klassiker med en vri! Marinert kylling møter den fyldige smaken av Grana Padano-ost, mens bacon og frisk romanosalat gir en herlig tekstur. Velg å nyte den som den er, eller forsterk den med saftige kyllingbiter.
Pris Uten kylling: 245 NOK / Med kylling: 315 NOK

Skrei – Havets skatt

Skrei, kronjuvelen av norske hav, serveres med kyllingsaus, røkt torskerogn, petite pois, brokkoli og en delikat sitronverbena. En uimotståelig fiskerett som løfter smakssansene til nye høyder.
Pris: 395 NOK

Andelår Confit – Delikat og ristet

Saftige andelår confit hviler majestetisk på en seng av potetsoufflé, rødbeter, andeleversaus, og krispy grønnkål. En overdådig rett som kombinerer mørt kjøtt med en smakfull saus og spennende teksturer.

Pris: 410 NOK

Ristet Bønnesuppe

Oppdag magien av ristet bønnesuppe, tilberedt med hvitløk, løk, rosenkål og toppet med en duftende timianolje. En forrett som gir deg et glimt av det som venter, eller en hovedrett som vil tilfredsstille selv den mest kresne ganen.

Pris Forrett 265 NOK / Hovedrett 335 NOK

 

Søte avslutninger fra vår konditor

Forseggjorte nytelser fra vår konditor inviterer deg til å avslutte din gastronomiske reise med en symfoni av smaker og eleganse.

________________________________________________________________________________

Sjokolade crème brûlée

Nyt en dekadent opplevelse med vår sjokolade crème brûlée – en sødmefylt sjokoladekrem, delikat brent på toppen for å skape en sprø kontrast. Serveres kunstferdig med sprø popcorn, salt karamell og en subtil undertone av kaffesmak. Denne himmelske avslutningen vil sikkert forføre dine smaksløker.
Pris: 155 NOK

Pistasje financier

La deg forføre av våre delikate pistasje-financierkaker, en sammensmeltning av nøtteaktig rikdom og silkemyk tekstur. Akkompagnert av frisk yoghurt og en touch av friskhet fra blodappelsin, gir denne desserten en perfekt avslutning til ditt måltid.

Pris: 195 NOK

________________________________________________________________________________

 

Velkommen til en smakfull reise gjennom vår utsøkte meny. Vi inviterer deg til å nyte våre håndplukkede delikatesser og kulinariske mesterverk, nøye tilberedt for din gastronomiske nytelse.
Vi gleder oss til å servere deg med lidenskap og hengivenhet.