A la carte meny

8. januar 2024

En smakfull reise

Serveres fra kl. 12:00 til kl. 21:00

Delikate danske smørbrød

Utforske det autentiske med hjemmebakt dansk rugbrød.

________________________________________________________________________________

Stjerneskudd

Sprø og saftig panert rødspettefilet servert med smakfulle reker og frisk asparges. Klassikeren Thousand Island-dressing legger til en balanse av smaker, sammen med sitron og et dryss dill. En smakfull fest på tallerkenen!

(E-HV-G-F-SE-SU-RU)

Pris 219 NOK

Porchetta

Saftig, krydret og langtidsstekt svinekjøtt med sprø svor, i kombinasjon med ferske tomater og spinat i en lett dressing. Toppes med en fyldig og smakfull Aurora-saus, beriket med aromaen av akevitt, som gir en unik nordisk vri til retten. Perfekt balansert og klar til å glede ganen din.

(M-G-E-SU-HV-RU-SE)

Pris 189 NOK

Halloumi

Saftig og smaksrik grillet halloumiost fra Bygdø Kongsgård, akkompagnert av en klassisk potetsalat og rørte tyttebær. Mizunakål gir en frisk kontrast til retten. En enkel, men likevel elegant rett.

(E-HV-G-RU-SE-SU)

Pris 209 NOK

Hovedretter

Dykk ned i vår hovedrettermeny og la deg forføre av eksklusivitet og kulinarisk mesterverk. Hver rett er et kunstverk skapt med lidenskap og grundighet, og hver bit lover en smakssymfoni som vil etterlate deg ønskende mer.

_____________________________________________________________________________

Okse entrecôte – En klassiker

Saftig og mør grillet entrecôte av okse. Serveres med en kremet og fyldig blanding av søt mais og potet, krydret med urter og smør for å gi en herlig smaksopplevelse, sammen med grønnebønner og bakte cherrytomater. Alt er toppet med vår rike rødvinssaus som binder sammen smakene på en uimotståelig måte.

(M-SU)

Pris: 410 NOK

Elgburger – Et norsk eventyr

Få en bit av det nordiske kjøkkenet med vår egne elgburger, omfavnet av et hjemmelagd burgerbrød og Kjerringklump-ost, inspirtert av britisk Cheddar. Frisk salat, sprøstekt bacon, trøffelmajones og syltet agurk. Tindved, en unik nordisk ingrediens setter prikken over i’en. Serveres med søtpotetfries. En klassiker med en spennende vri! 

(G-E-M-SE)

Pris: 395 NOK 

Cæsarsalt – Kongelig smak

Den klassiske Cæsarsalaten med hint av det nordiske kjøkkenet. Marinert kylling møter Valdres’ skatt: Bufar-ost. En unik og velsmakende ost fra Valdres, med en fyldig og kremet konsistens som gir en ekstra dimensjon av smak til retten. Bacon og frisk romanosalat gir en herlig tekstur, mens Cæsardressingen binder hele retten sammen. Sprø krutonger tilfører en herlig crunch og tekstur. Velg å nyte den som den er, eller forsterk den med saftige kyllingbiter.

(M-G-E-SE-SU-HV-F)

Pris: 309 NOK med kylling/ 269 NOK uten kylling

Smørstekt kveite – En gave fra havet

Kveitefilet stekt i rikelig med smør serveres med frisk og sprø romanesco og Pommes Anna. Saftige blåskjell gir en ekstra smakfull dimensjon til retten, og et luftig og delikat skum laget av blåskjellkraft, tilfører en forførende smak og tekstur.

(M-SU)

Pris: 359 NOK

Trøffel- og asparges byggotto

Byggryn kokt til perfeksjon og infundert med trøffelaroma, blandet med sautert hvit asparges for en subtil og raffinert smak. Friske mozzarellakuler tilføyer en kremet tekstur og mild smak, og delikat sautert grønn asparges for en frisk og sprø kontrast.

(M)

Pris: 290 NOK

Søte avslutninger fra vår konditor

Forseggjorte nytelser fra vår konditor inviterer deg til å avslutte din gastronomiske reise med en symfoni av smaker og eleganse.

________________________________________________________________________________

Mandel Sablé terte

En sprø og smakfull smørdeigsbunn, fylt med en myk og søt mandelbasert fylling. Serveres med Lemon Curd, en frisk og syrlig sitronkrem og delikate biter av hvit sjokolade. Saftige og søte blåbær tilfører en naturlig sødme og en vakker fargekontrast.

(L-Hv-G-E)

Pris: 179 NOK

Jordbær- og basilikumspavlova

En luftig og sprø marengsbunn, toppet med en blanding av friske jordbær og basilikumblader. Toppes med balsamico som legger til en dybde av smak og en subtil syrlighet som balanserer sødmen i pavlovaen.

(E-SU-M)

Pris: 159 NOK

________________________________________________________________________________

Velkommen til en smakfull reise gjennom vår utsøkte meny. Vi inviterer deg til å nyte våre håndplukkede delikatesser og kulinariske mesterverk, nøye tilberedt for din gastronomiske nytelse.
Vi gleder oss til å servere deg med lidenskap og hengivenhet.

 

Allergener:

M-Melk/Laktose, G-Gluten, S-Skalldyr, E-Egg, P-Peanøtter, SO-Soya, F-Fisk, C-Selleri, Se-Sennep, B-Bløtdyr, Sf-Sesamfrø, SU-Sulfitter, L-Lupin, Hv-Hvete, By Bygg, Sp-Spelt, Ha-Hasselnøtt, Va-Valnøtt, Pi-Pistasjenøtt, N-Nøtter, Ha-Havre, Ru-Rug, Em-Emmer, Ku-Kumelk