À la carte meny
SERVERES FRA KL. 11.00- 21.30
DANSKE SMØRREBRØD MED
HJEMMELAGET DANSK RUGBRØD
VARM LEVERPOSTEI, COLESLAW, SPRØ SJALOTTLØK
E-HV-RU-SF-SU-M-SE
KR 135,-
SILD, RØROSRØMME, EGG, RØDLØK OG PEPPERROT
F-E-HV-RU-SF-SU-M-SE
KR 145,-
MARINERTE REKER, DILL OG SITRONMAJONES NORSK REDDIK
S-EG-HV-RU-SF-M-SE-SU
KR 185
CHARCUTERIE
SPEKEMAT, NORSKE OSTER HJEMMELAGET SYLTETØY
SU-HV-M-SE-N
KR 265,.
KREMET BLÅSKJELLSUPPE
NORSK EPLE, SIKROGN, ESTRAGONOLJE, REKER FRA LYNGEN
SU-M-F-S-B
FORRETT KR 245,. HOVEDRETT KT 365,.
VINTERSALAT
KONFITERT ANDELÅR, SIKORISALAT, VALNØTT
ØLEDDIK VINAIGRETTE
HV-VA
MED ANDLELÅR KR 295,. UTEN ANDELÅR KR 225,
OVNSBAKT SKREI
POTETMOS OG CHIPS, BOTTARGA
TANG SANDEFJORD SMØRSAUS
F-SU-M
KR 365,.
REINSDYRSKANK
PERSILLEROT, GULBETTER
TINDVED OG REINDSYR GASTRIQUESJY
M
KR 385,.
DESSERT
OSTEKAKE
GRAPEFRUKT SORBET, SØRLANDSK MOZZARELLA GRØNN ANISNKJEKS
M-HV-E-
KR 145,-
MACADAMIA OG MANGO
MANGO SORBET, YOGHURT FRA RYGGE MEIERI
MACADAMIA KAKE
M-E-HV-PARANØTT
KR 155,-
DRIKKE
Skinny premium lager øl – 0,33l kr 79,-
Vin på glass/ fra kr 140,-
Su
Clausthaler/ 0,33l kr 64,-
Eira med eller uten kullsyre 0,33l kr 59,-
Eplemost fra Bagstevold Gård 0,7l kr 125,-
ALLERGENER/ ALLERGENS
M- Melk/laktose, G- Gluten, S- Skalldyr, E- Egg, N- Nøtter,
P- Peanøtter, SO- Soya, F- Fisk, C- Selleri, Se- Sennep, B- Bløtdyr,
Sf- Sesamfrø, Su- Sulfitter, L- Lupin, Ha – Hasselnøtt, Ma – Mandel, Va – Valnøtt, Ca – Cashewnøtt, Pi – Pistasjnøtt, Hv – Hvete, By – Bygg, Hr – Havre, Ru – Rug, Em – Emmer
**All mat produseres på samme kjøkken.
Det kan derfor forekomme spor av nøtter, egg, melk i våre retter.
**All the food is produced in the same kitchen. There may therefore be traces of nuts, eggs, milk in our dishes.