Dekket til selskap

Selskap på Lysebu

Det er viktig å feire, være sammen med mennesker du er glad i og skape felles minner og historie. Atmosfæren, lokalene og menneskene som jobber her, gjør Lysebu til den beste rammen rundt dine minner

Våre selskapsformer

Dåp
Dåp
Den gjestfrie atmosfæren på Lysebu er som skapt for barnedåp. Her trives både store og små med god plass å boltre seg på.
Konfirmasjon
Konfirmasjon
Legg konfirmasjonen til Lysebus historiske omgivelser. Vi heiser flagget og ruller ut den røde løperen – dette er en høytidsdag! På Lysebu får konfirmanten en uforglemmelig feiring.
Bryllup
Bryllup
Det er viktig å feire, være sammen med dem du er glad i og skape felles minner og historie. Lysebu skaper den ideelle rammen, sommer som vinter.
Jubileum og merkedag
Jubileum og merkedag
Marker begivenheter i livet med å feire med venner og familie. Vi skaper den atmosfæren selskapet trenger.
Minnestund
Minnestund
Tradisjonsrike Lysebu er et verdig sted å ta farvel. Vi hjelper dere med å gjennomføre en varm og finstemt stund.
17. mai flagg på Lysebu
17. mai feiring
Vi har heist flagget og rullet ut den røde løperen. Dette er en høytidsdag. På Lysebu får du 17. mai oppleve en uforglemmelig feiring.
Julebord på Lysebu
Julebord
Velkommen til stemningsfulle Lysebu. Deilige dufter fra kjøkkenet, knitrende peisbål, Jette Frölichs julepyntede stuer og den varme følelsen av tradisjon møter deg når du kommer inn på hotellet.
Feiring på nyttårsaften
Nyttårsfeiring
Velkommen til stemningsfull nyttårsaften på Lysebu. Den røde løperen er lagt ut. Det knitrer i sneen, fakler og peisbål er tent for deg. Våre stuer er pyntet og klare for å feire inn det nye året.

Våre selskapslokaler

Biblioteket
Biblioteket
For det intime selskapet. Rommet er dekorert i norsk tradisjonell stil og passer for selskap på inntil 14 personer.
vinkjelleren
Vinkjelleren
Vinkjelleren for det lune og eksklusive måltidet. Passer for selskap for inntil 28 personer. 
Skjælland
Sjælland
For den romantiske stemningen. Med utsikt til vielseshagen og kjøkkenhagen, med peis og egen hage. Passer for selskap på inntil 34 personer.
Skogstuen på Lysebu
Skogsstuen
For den helt spesielle anledningen. Panoramavinduene åpner rommet mot den storslagne utsikten over tretoppene. Passer for selskap på inntil 60 personer.
Utsikten
Utsikten
For det storslagne. Panoramavinduer åpner rommet mot den storslagne utsikten over tretoppene. Passer for selskap på inntil 110 personer.
Kavalersalen
Kavalersalen
For det tradisjonelle. Magnus Poulson har tegnet og dekorert disse lokalene. Det dekorerte taket taket som hvelver seg over lysekronene gjør dette til en unik sal. Teppene er vevd spesielt til salen, og ble avduket av Hennes Majestet Dronning Margrethe.
Detalj fra Superior rom

Overnatting

Etter en intens dag er det deilig å trekke seg tilbake og puste ut. Hos oss kan du velge lune og hjemmekoselige rom eller stilrene og elegante suiter.

Restaurant

Vårt kjøkken bruker alltid sesongens beste råvarer. Grunntonen er nordisk mat og menyen varieres etter årstidene.
Restaurant

Meld deg på vårt nyhetsbrev

crossmenu