Åpning av salgsutstilling på Lysebu med Jette Frölich

26. september 2024

Julestemning med dansk design søndag 3. november

Velkommen til Jette Frölichs juleutstilling på Lysebu! Frölich har vært synonymt med jul i sitt hjemland Danmark i mange år og tegnet sine første dekorasjoner og sjablonger allerede i 1964. Hun har pyntet Lysebu hvert år siden 1994 og det er alltid fullt hus og god julestemning på åpningsdagen. Dette året markerer vi også hele 30-års samarbeid og tradisjonen tro ønsker vi å markere dette med staselig åpning og jubileumsmiddag, hvor alle er invitert!

Fra Jettes munn:
“Rammen omkring min udstilling kan ikke blive bedre end her på Lysebu. Stedet er som skabt for mit julepynt, og atmosfæren er givet på forhånd”.

Program for dagen:

kl. 13.00 Offisiell åpning av den danske ambassadør Louise Bang Jespersen

Bålpanner, gratis gløgg, pepperkaker og marshmellows serveres ute på tunet.

Grindbakken skolekor gleder oss med nydelig sang.

Kl 13.15 Salgsutstillingen åpner

Vår restaurant er åpen og byr på lett servering med wienerbrød og våre berømte danske smørbrød.

Kl 17.00 Middag til ære for Jette Frölich med underholdning av Ellen Horn. Se eget innlegg på våre sider, krever bordbestilling.

Nytt i år:

Flere lokale skoler (Bogstad, Grindbakken, Hovseter og Svendstuen) har i samarbeid med Jette laget pynt til sine egne juletrær, og vi er så heldige som får ha dem utstilt rundt omkring på Lysebu. Det blir selvsagt kåring av det fineste juletreet senere i desember.

For bestilling kontakt:

resepsjon@lysebu.no

Utstillingen står frem til 19. desember

Den fantastiske Ellen Horn klar til å skape magi på Lysebu under årets juleåpning!

Jette Frölich Design har laget julekolleksjoner for prestisjefylt designhus som Royal Copenhagen, Georg Jensen, Rosendahl og Holmegaard. 3 november returnerer hun til Lysebu!