EPISK VINAFTEN – 15. mars

12. februar 2024

Vinentusiaster gled dere!

15. mars

Lysebu byr på en unik mulighet fra vår berømte vinkjeller. Nå kan du få smake noen av våre beste viner, uten å måtte kjøpe hele flasken. Vi har satt sammen en vinsmakeraften, med tilpassede retter fra vårt eminente kjøkken. Denne kvelden er satt av til deg som vinentusiast. Vår anerkjente sommelier vil ta deg med på en sanselig reise gjennom forskjellige smaksnyanser, aromaer og teksturer som er forbundet med de forskjellige vinene. Det toppes med en eksklusiv 6-retter meny som er tilpasset hver enkelt vin.

Denne kvelden er mer enn en samling av gode viner og lekker mat. Det er en feiring av din pasjon, en mulighet for å fordype deg i vinens estetikk og nyte øyeblikket sammen med andre likestilte, som vil bli husket og snakket om i mange år fremover.

MENY

1: Blanc des Millenaires, 2004, Charles Heidsieck, Champagne, Frankrike

Forrett: Sauterte kamskjell med kaviar, Beurre Blanc og sautert vill sopp

2: Grand Cru Schlossberg, 2011, Domaine Weinbach, Alsace, Frankrike

Mellomrett: Vaktelbryst med foie gras, villblåbærsyltetøy, syltet hvit- og rødløk

3: Silex, 2001, Didier Dagueneau, Loire, Frankrike

Mellomrett 2: Hummerrull, hjemmelaget brioche, salat og hollandaise

4: Bâtard-Montrachet, 2013, Domaine Ramonet, Burgund, Frankrike

Mellomrett 3: Piggvar, potetpuré, trøffel, Barigoule-saus og bacon

5: Richebourg, 2003, Domaine de la Romanée-Conti, Burgund, Frankrike

Hovedrett: Lammecarré, potetkrokett med Comte-ost og kremet morellsaus

6: Château d’Yquem Premier Cru Superieur, 1988, Château d’Yquem, Bordeaux, Frankrike

Dessert: Roquefort ostekake med pærer

 

PRIS

kr 15 000,- kr.  pr.  person

Minimum 6 personer – maks 12 personer.

 

BESTILLING

Påmeldingsfrist 8. mars

E-post:  resepsjon@lysebu.no

Telefon 21 51 10 00

Studentnr: 46989