Sesongmeny

10. januar 2024

En eksklusiv kulinarisk reise

Denne menyen er en hyllest til smak og eleganse, sammensatt av nøye utvalgte ingredienser som tar deg med på en kulinarisk reise.

Skagenkrabbe

Knasende krustade fylt med saftig krabbe, syltet dill, rogn og frisk eple. En forrett med balanserte smaker og delikate teksturer.                                                                                                                                                                  Allergener: (E-B-M-G)

Bergamotgravet torsk

Delikat bergamotgravet torsk, servert med frisk reddik, sprø mandler, kaviar, kjernemelk og en mild drizzle av mandelolje. En rett med lett syrlig og nøtteaktig harmoni.

Allergener: (M-F-N)

Kotelett fra Mangalitsa gris

Saftig kotelett fra den unike Mangalitsa-grisen, kjent for sitt marmorert og smakfulle kjøtt. Retten serveres med karamellisert løk, en kremet ostekrem, delikat trøffelsjy og fløyelsmyk potetpuré. En rik og aromatisk kombinasjon som fremhever det utsøkte kjøttet på sitt beste.
Allergener: (SU-M)

Profiterole med ost

En luftig profiterole fylt med kremet ostekrem fra Bygdøy Kongsgård, toppet med munkeost, søte stikkelsesbær og et dryss av revet valnøtt. En smakfull og balansert delikatesse med både kremet, syrlig og nøtteaktig smak.
Allergener: (M – G- N)

Pina Colada Baba au Rhum

En saftig baba med smak av Pina Colada, fylt med ananas, hvit sjokolade og mørk rom. En tropisk dessert som kombinerer søtt, fruktig og rik smak i perfekt harmoni.

Allergener: (G-M-E)

Vår Sommelier anbefaler nøye utvalgte viner for å komplementere hver rett.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne unike kulinariske opplevelsen med deg!

 MenyVinpakke
   
2 retterkr 535Pris per glass
3 retterkr 720kr 659
4 retterkr 952kr 845
5 retterkr 1155kr 995