En eksklusiv kulinarisk reise
Hver måned setter våre kokker sammen en ny sesongbasert meny med nøye utvalgte råvarer, inspirert av både det norske og danske kjøkkenets tradisjoner. Vi legger vekt på ferske, lokale ingredienser som gjenspeiler årstidens beste smaker.
norske tomater
Varianter av norske tomater i sesong, servert med frisk urtesalat, luftig burratakrem og sprø rugbrødchips.
Allergener: (L-SV-G)
Tynnskivet reinsdyr fra røros
Mørt reinsdyr lett stekt og servert med nordisk soya, syrlige tyttebær, sautert sopp og sprø chips.
Allergener: (G-SV)
bakt norsk fjellørret
Saftig fjellørret servert med grønne asparges og erter, toppet med ristede mandler, urtestekt panko og en fyldig saus på blåskjell.
Allergener: (B-M-G)
Rødkittost fra Hemsedal
Kraftig rødkittost av ku- og geitemelk, servert med krydderkokt pære, hjemmelaget sirupsbrød og aromatisk trøffelhonning.
Allergener: (G-M)
Bringebær-tartlette
Sprø tartlette med fyldig bringebærganache, silkemyk pistasjekrem og karamelliserte pistasjnøtter.
Allergener: (N-M-G)
Vår Sommelier anbefaler nøye utvalgte viner for å komplementere hver rett.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne unike kulinariske opplevelsen med deg!
Meny | Vinpakke | |
2 retter | kr 535 | Pris per glass |
3 retter | kr 720 | kr 659 |
4 retter | kr 930 | kr 845 |
5 retter | kr 1155 | kr 995 |