Sesongmeny

En eksklusiv kulinarisk reise

Hver måned setter våre kokker sammen en ny sesongbasert meny med nøye utvalgte råvarer, inspirert av både det norske og danske kjøkkenets tradisjoner. Vi legger vekt på ferske, lokale ingredienser som gjenspeiler årstidens beste smaker.

norske tomater

Varianter av norske tomater i sesong, servert med frisk urtesalat, luftig burratakrem og sprø rugbrødchips.

Allergener: (L-SV-G)

Tynnskivet reinsdyr fra røros

Mørt reinsdyr lett stekt og servert med nordisk soya, syrlige tyttebær, sautert sopp og sprø chips.

Allergener: (G-SV)

bakt norsk fjellørret

Saftig fjellørret servert med grønne asparges og erter, toppet med ristede mandler, urtestekt panko og en fyldig saus på blåskjell.

Allergener: (B-M-G)

Rødkittost fra Hemsedal

Kraftig rødkittost av ku- og geitemelk, servert med krydderkokt pære, hjemmelaget sirupsbrød og aromatisk trøffelhonning.

Allergener: (G-M)

Bringebær-tartlette

Sprø tartlette med fyldig bringebærganache, silkemyk pistasjekrem og karamelliserte pistasjnøtter.

Allergener: (N-M-G)

Vår Sommelier anbefaler nøye utvalgte viner for å komplementere hver rett.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne unike kulinariske opplevelsen med deg!

 MenyVinpakke
   
2 retterkr 535Pris per glass
3 retterkr 720kr 659
4 retterkr 930kr 845
5 retterkr 1155kr 995