En eksklusiv kulinarisk reise
Hver måned setter våre kokker sammen en ny sesongbasert meny med nøye utvalgte råvarer, inspirert av både det norske og danske kjøkkenets tradisjoner. Vi legger vekt på ferske, lokale ingredienser som gjenspeiler årstidens beste smaker.
Kamskjell
Norsk kamskjell lettbakt og servert med kremet variasjon på gresskar og nøtteaktig brunet soyasmør. En raffinert forrett med sødme, umami og en anelse røkt dybde.
Allergener: Skalldyr, soya, melk
Kantarell
kantareller smørstekt til perfeksjon, servert på luftig brioche med fløyelsmyk trøffelkrem og lagret ramsløksost fra Myrdal gard. En dekadent smak av høst og skog.
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg
Grillet piggvar
Delikat piggvar grillet med presisjon, akkompagnert av luftig dill- og potetpuré og skum på fyldig hummersaus. En elegant hovedrett med smak av kyst og hage.
Allergener: Fisk, skalldyr, melk
Golvertind blå
Krem på Golvertind blåmuggost fra Strandli gård, servert med syltet fiken og sprø rugbrødchips. En rik og balansert osteservering med både sødme og struktur.
Allergener: Melk, gluten (rug)
Mjødurt-is
Hjemmelaget is med mjødurt, tynne skiver av syrlig eple og sprø pistasjcrumble. En frisk og floral avslutning med tekstur.
Allergener: Melk, nøtter (pistasj)
Vår Sommelier anbefaler nøye utvalgte viner for å komplementere hver rett.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne unike kulinariske opplevelsen med deg!
Meny | Vinpakke | |
2 retter | kr 535 | Pris per glass |
3 retter | kr 730 | kr 659 |
4 retter | kr 930 | kr 845 |
5 retter | kr 1130 | kr 995 |