Sesongmeny

En eksklusiv kulinarisk reise

Hver måned setter våre kokker sammen en ny sesongbasert meny med nøye utvalgte råvarer, inspirert av både det norske og danske kjøkkenets tradisjoner. Vi legger vekt på ferske, lokale ingredienser som gjenspeiler årstidens beste smaker.

Carpaccio på beter fra Hørte Gård 

Med chevre, honning, valnøtter & balsamico.

Allergener: Sulfitt, melkeprotein, valnøtt

Bruschetta med ørretkrem

Med dill majones, syltet løk & reddik

Allergener: Fisk, hvete, egg, sulfitt, sennep, melkeprotein

Confitert andelår

Med epler, portvin & grønnkål

Allergener: Sulfitt, melkeprotein

Brie fra Kjekshus Gård

Med stikkelsbærkompott & knekkebrød

Allergener: Melkeprotein, hvete

Allehånde

Med posjert pære, pepperkake & gløgg emulsjon.

Allergener: Soya, hvete, egg, melkeprotein, sulfitt

Vår Sommelier anbefaler nøye utvalgte viner for å komplementere hver rett.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne unike kulinariske opplevelsen med deg!

 MenyVinpakke
   
2 retterkr 595Pris per glass
3 retterkr 730kr 695
4 retterkr 930kr 845
5 retterkr 1150kr 995