En eksklusiv kulinarisk reise
Hver måned setter våre kokker sammen en ny sesongbasert meny med nøye utvalgte råvarer, inspirert av både det norske og danske kjøkkenets tradisjoner. Vi legger vekt på ferske, lokale ingredienser som gjenspeiler årstidens beste smaker.
Carpaccio på beter fra Hørte Gård
Med chevre, honning, valnøtter & balsamico.
Allergener: Sulfitt, melkeprotein, valnøtt
Bruschetta med ørretkrem
Med dill majones, syltet løk & reddik
Allergener: Fisk, hvete, egg, sulfitt, sennep, melkeprotein
Confitert andelår
Med epler, portvin & grønnkål
Allergener: Sulfitt, melkeprotein
Brie fra Kjekshus Gård
Med stikkelsbærkompott & knekkebrød
Allergener: Melkeprotein, hvete
Allehånde
Med posjert pære, pepperkake & gløgg emulsjon.
Allergener: Soya, hvete, egg, melkeprotein, sulfitt
Vår Sommelier anbefaler nøye utvalgte viner for å komplementere hver rett.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne unike kulinariske opplevelsen med deg!
| Meny | Vinpakke | |
| 2 retter | kr 595 | Pris per glass |
| 3 retter | kr 730 | kr 695 |
| 4 retter | kr 930 | kr 845 |
| 5 retter | kr 1150 | kr 995 |





