En eksklusiv kulinarisk reise
Denne menyen er en hyllest til smak og eleganse, sammensatt av nøye utvalgte ingredienser som tar deg med på en kulinarisk reise.
Delikate kamskjell
Delikate kamskjell servert med en purè av erter, drizzlet med brunet smør, sennepsfrø og frisk gressløk. Til sist toppet med sprø baconchips.
Allergener: M (Melk), (SE)
Pannestekt torsk
Pannestekt torsk servert med en rik Sandefjordssaus, sprø rugbrødsmuler, tynne fennikelskiver, frisk dill og en delikat topping av lakserogn.
Allergener: (M-G-F)
Stekt andebryst
Stekt andebryst med tørket appelsin, rosepepper, nellik og stjerneanis. Tartekett fylt med rilette av andeconfit, servert med sprø grønkålchips, variasjoner av rødkål og en silkemyk appelsinsaus.
Allergener: (G)
Rom og rosinbavaroise
Rom og rosin, karamellisert crème bruleè, praline mousse med hasselnøtter og puffet ris.
Allergener: (M – N- E)
Vår Sommelier anbefaler nøye utvalgte viner for å komplementere hver rett.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne unike kulinariske opplevelsen med deg!
Meny | Vinpakke | |
2 retter | kr 535 | Pris per glass |
3 retter | kr 675 | kr 620 |
4 retter | kr 870 | kr 775 |
5 retter | kr 1065 | kr 930 |