Sesongmeny Jul 2024

3. november 2024

En eksklusiv kulinarisk reise

Denne menyen er en hyllest til smak og eleganse, sammensatt av nøye utvalgte ingredienser som tar deg med på en kulinarisk reise.

Delikate kamskjell

Delikate kamskjell servert med en purè av erter, drizzlet med brunet smør, sennepsfrø og frisk gressløk. Til sist toppet med sprø baconchips. 
Allergener:  M (Melk), (SE)

Pannestekt torsk

Pannestekt torsk servert med en rik Sandefjordssaus, sprø rugbrødsmuler, tynne fennikelskiver, frisk dill og en delikat topping av lakserogn.

Allergener: (M-G-F)

Stekt andebryst

Stekt andebryst med tørket appelsin, rosepepper, nellik og stjerneanis. Tartekett fylt med rilette av andeconfit, servert med sprø grønkålchips, variasjoner av rødkål og en silkemyk appelsinsaus. 
Allergener: (G)

Rom og rosinbavaroise

Rom og rosin, karamellisert crème bruleè, praline mousse med hasselnøtter og puffet ris. 
Allergener: (M – N- E)

Vår Sommelier anbefaler nøye utvalgte viner for å komplementere hver rett.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen og dele denne unike kulinariske opplevelsen med deg!

 MenyVinpakke
   
2 retterkr 535Pris per glass
3 retterkr 675kr 620
4 retterkr 870kr 775
5 retterkr 1065kr 930